reede, 16. august 2013

Valimised tulekul

Allikas: Vikipeedia

Tänane päev on toonud palju Eesti poliitikauudiseid. Esiteks teatas Abdul Turay oma kandideerimisest Tallinna linnavolikokku. Teiseks ütles Riigikogu I aseesimees, Laine Randjärv, et ta ei jätka kandideerimist Tallinna linnapea kandidaadi kohale. Ning kolmandaks avaldas eile Maaleht intervjuu Edgar Savisaarega.


Abdul Turay kandideerib

Abdul Turay kandideerimine Tallinnas sotside nimekirjas on kindlasti positiivne uudis. Eesti peab muutuma rahvusvahelisemaks ning tore, et ka aktiivsed väliskodanikud kohalike omavalitsuste valimistel osalevad. Küsimusi tekitab ainult Turay erakond. Oma maailmavaatelt pole tegemist kindlasti sotsiaaldemokraadiga. Ent hea seegi. Ja sotsid on kindlasti kõige modernsema kuvandiga erakond Eestis.

 
Allikas: Vikipeedia

Randjärv ei kandideeri

Samuti oli Tallinnaga seotud tänane teine tähtis poliitikauudis. Riigikogu I aseesimees Laine Randjärv ei jätka kandideerimist Tallinna linnapea kandidaadi kohale. Ka selle võib lugeda positiivseks uudiseks. On ju tegemist põlise tartlasega ja ka endise Tartu linnapeaga. Mida oleks Randjärv teadnud Lasnamäe koolidest, Nõmme parkidest või kesklinna autoteedest. Mitte palju.




Allikas:Vikipeedia

Savisaar üritab inimlikkust näidata

Kindlasti polnud positiivne eile Maalehes ilmunud intervjuu Tallinna praeguse linnapea, Edgar Savisaarega. Savisaar üritas ka endast inimlikku pilti maalida, ent šedööver kukkus haledalt läbi. Tegemist lihtsalt pole sellise inimesega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar